μάθε καλύτερα
μάθε περισσότερα

μάθε καλύτερα
μάθε περισσότερα

Εργαλεία μαθητών / Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε χρήσιμους συνδέσμους (links) και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί με τις εργασίες σας και γενικότερα με την εκμάθηση της γλώσσας.

Αυτή την πλατφόρμα την χρησιμοποιούμε για onlineμαθήματα. Ακολούθησε τις οδηγίες, κάνε ‘download’ στον υπολογιστή, τάμπλετ ή το κινητό σου και ψάξε να βρεις τα έξυπνα πλήκτρα.

Θα χρειαστείς αυτές τις πληροφορίες για να εγγράψεις τα βιβλία σου ώστε να είναι αποδεκτά από το σύστημα και να μπορείς να κάνεις τις εργασίες σου. Θα μπορείς να ακούς το λεξιλόγιο από εδώ – μην ξεχνάς την αδυναμία κατανόησης όταν δεν προφέρεις τις λέξεις σωστά

Πώς να χρησιμοποιείς τα βιβλία σωστά

Θα χρειαστείτε αυτές τις οδηγίες για να καταχωρήσετε τα βιβλία σας ώστε να κάνετε την εργασία σας. Έχετε ολόκληρο το βιβλίο/σειρά βιβλίων σας σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.

Εδώ θα βρεις ένα σύνδεσμο για περισσότερα από 45.000 δωρεάν e-βιβλία. Ιδανικό για ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις γλωσσικές δεξιότητες.

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τον έλεγχο του νοήματος των λέξεων, της ακοής για σωστή προφορά και το σπουδαιότερο για την χρήση των λέξεων σωστά. Ζωτικής σημασίας όταν χρησιμοποιούμε την μετάφραση του google για να βρούμε νέο λεξιλόγιο.